Highlights

WINACTIE – Luxury Track

today9 augustus 2022

Achtergrond
share close

The Sound of Luxury

Wat is jouw persoonlijke Luxury Track? Bij welk nummer voel jij ongeremde vrijheid en geluk? Welke track geeft jou kippenvel en laat jou dansen alsof niemand kijkt? VIB Radio is op zoek naar de ultieme Luxury Track. Jouw Luxury Track! Geef jouw Luxury Track door via WhatsApp 085-0205920 en luister en kijk naar VIB Radio – The Sound of Luxury.

Winactie

Hoor jij een Luxury Track op VIB Radio? Stuur dan een bericht naar de studio via WhatsApp 085-0205920 of via de gratis app voor iOS of Android. Geef in het bericht aan op welke dag (datum) en tijdstip jij een Luxury Track hebt gehoord en maak elke maand kans op een Luxury Pakket. Bekijk hier het overzicht van alle huidige Luxury Tracks.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Belangrijk nieuws DAB+

WIJZIGING DAB+ NOORD-HOLLAND Op maandag 23 mei 2022 zal VIB Radio in Noord-Holland veranderen van DAB+ kanaal. Sinds juli 2021 is VIB Radio in Noord-Holland te ontvangen op kanaal 11B. Op maandag 23 mei zal dat omgezet worden naar kanaal 11A. De omzetting zal gedurende de dag plaatsvinden. Het is dus mogelijk dat u hier hinder door ervaart omdat VIB Radio tijdelijk niet te ontvangen is. Stem in ieder geval […]

today20 mei 2022


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday