Winactie

WINACTIE – Steven Kazàn & Jamie

today24 oktober 2022 1

Achtergrond
share close

‘Hey Hallo!’

…is de voorstelling waarmee Steven Kazàn & Jamie door het land optreden. Een avond met magische Steven en droge Jamie is een luchtige avond vol interactie, entertainment (en natuurlijk ook magie) waar je blij van zult worden. Het duo kwam tijdens de lockdowns in 2020 bovendrijven door het razend populaire ‘Corona TV’ op Sociale Media.

Hoe ongemakkelijk de video’s soms ook waren deed het niets af aan de populariteit. Integendeel zelfs, waarschijnlijk zijn de magische eigenschappen van Steven en de ongemakkelijkheid en droogheid van Jamie de ingrediënten voor een magische en zeer succesvolle connectie. Dat ze populair zijn is wel duidelijk als we zien dat de video’s duizenden keren zijn bekeken. Wat je voorheen dus online meemaakte, kun je nu live beleven in een bizarre show vol droge humor, interactie en magie tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’.

Winactie

Steven en Jamie hebben vrijkaarten beschikbaar gesteld voor hun voorstelling op zaterdag 4 februari 2023 in Zevenaar. Wil je kans maken op twee tickets? Stuur dan een magisch bericht met jouw motivatie naar de studio via WhatsApp 085-0205920 of via de gratis VIB Radio app.

Op zaterdag 4 februari tussen 08:00u en 16:00u zal live on air een winnaar worden gebeld die dan dezelfde avond naar de voorstelling kan gaan.

Website ‘Hey Hallo!’:
https://hey-hallo.nl/

Website Steven Kazàn:
https://www.stevenkazan.com/

“Een glimlach en een goed gevoel blijft toch heel belangrijk in deze gekke tijden.”
Steven Kazàn

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

  1. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
  2. Je speelt mee met je telefoonnummer.
  3. Meedoen kan door een WhatsApp of een bericht te sturen via de VIB Radio app.
  4. De winnaar zal zaterdag 4 februari tussen 08:00u en 16:00u live on air worden gebeld.
  5. Neem je niet (binnen 15 seconden) op dan bellen we een volgende deelnemer.
  6. De tickets zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld en uitsluitend en alleen te gebruiken voor de voorstelling op 4 februari 2023 in Het Musiater in Zevenaar.

Geschreven door VIB Radio

Rate it

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday