Highlights

Win een luxe overnachting

today1 januari 2023

Achtergrond
share close

Winactie – Luxe overnachting

In samenwerking met Van der Valk Gilze-Tilburg geeft VIB Radio een luxe overnachting weg voor 2 personen. Bij aankomst ligt een gekoelde fles champagne op jou te wachten terwijl de bubbels in het gouden bubbelbad uitnodigend en zelfs verleidelijk jou lonken. Je bentNa een heerlijke nacht geniet je de volgende ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet.

Meedoen?

Bekijk de non-stop videostream en zorg dat het lukt om de opdracht/vraag te vinden. Geef het goede antwoord door via WhatsApp 085-0205920 of stuur een bericht via de gratis VIB Radio app voor iOS of Android. Let op! Als je een bericht via de app stuurt is het belangrijk dat je ook je contactgegevens deelt! Als wij geen contact met jou kunnen opnemen dan verlies je automatisch het recht op de gewonnen prijs.

Golden Suite

 

Geschreven door VIB Radio

Rate it

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday