Vacatures

DJ/presentator

today1 februari 2023 315 1 26 5

Achtergrond
share close

VACATURE

DJ

PAS JIJ BIJ VIB RADIO?

Jij bent een storyteller en weet de aandacht te trekken met je woorden en krijgt vaak te horen dat je een mooie/goede stem hebt. Jouw stem moet daarom gehoord worden! Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dan hebben wij goed nieuws!

VIB Radio is op zoek naar nieuw talent! Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen en hoor jij thuis bij ons in de mancave (studio)? Lees dan verder en kom met ons in contact.

Beschikbare tijdsloten*:
Ma t/m do – 10:00u-12:00u, 12:00-14:00u en 16:00u-18:00u
Vrijdag – 20:00u-23:00u/00:00u
Zondag – 08:00u-10:00u, 10:00u-12:00u en 18:00u-20:00u

* Past een tijdslot jou niet helemaal? Neem altijd contact op want in overleg is veel mogelijk.

Studio VIB Radio in Zevenaar (Gld.)

Live of voicetrack
Ben je niet woonachtig in de buurt van onze studio of ben je niet in de gelegenheid om te reizen? Heb je wel een eigen (professionele) studio om een programma op te nemen? In overleg is het eventueel mogelijk om middels voicetrack (OmniPlayer) een programma te verzorgen. Echter, de voorkeur geniet voor live gepresenteerde programma’s vanuit onze eigen studio in Zevenaar (Gld.).

Passie voor radio
Het is erg belangrijk dat je een uitgesproken passie hebt voor de magie van radio. Ondanks dat VIB Radio een commercieel radiostation is werken er momenteel namelijk uitsluitend enthousiaste vrijwilligers. We zijn dan ook nog een jong en beginnend radiostation (met grote ambities). Samen helpen we bouwen aan het merk, radiostation en online platform.

LAAT VAN JE HOREN!

Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op voor een kennismaking. Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met Joshua Eusman via telefoonnummer 06-51106419 of vacature@vibradio.nl.

SOLLICITEER BIJ VIB RADIO

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Vacatures

(Junior) Broadcast Engineer

VIB Radio IS OP ZOEK NAAR (Junior) Broadcast Engineer* PAS JIJ BIJ VIB RADIO? Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om bij een radiostation te werken? Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen, kan jij het overzicht bewaken en hoor jij thuis bij ons in de mancave (studio)? Check dan snel wat jij moet doen! Wat ga je doen? In de functie van Broadcast Engineer ben je een […]

today1 februari 2023 260 23

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday