Vacatures

(Junior) Broadcast Engineer

today29 maart 2023 336 25

Achtergrond
share close
VIB Radio IS OP ZOEK NAAR

(Junior) Broadcast Engineer*

PAS JIJ BIJ VIB RADIO?

Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om bij een radiostation te werken? Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen, kan jij het overzicht bewaken en hoor jij thuis bij ons in de mancave (studio)? Check dan snel wat jij moet doen!

Wat ga je doen?

In de functie van Broadcast Engineer ben je een belangrijke schakel binnen het Broadcast Team van VIB Radio. Je werkt daarom direct en nauw samen met de Broadcast Magician van VIB Radio.

Vind je het een uitdaging om alle online systemen een 100% uptime te geven en te verbeteren? VIB Radio is gebaat bij het optimaal functioneren van de broadcast infrastructuur. En daar draag jij in de rol van Broadcast Engineer significant aan bij.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
– Uitvoeren van service en onderhoud, ter voorkoming van storingen (OmniPlayer en DHD);
– Oplossen van storingen;
– Programmeren en configureren van broadcast gerelateerde systemen.

De functie zal grotendeels online (op afstand) geheel naar eigen inzicht ingevuld kunnen worden. Echter, fysieke gewenste aanwezigheid is in deze functie onoverkomelijk. De voorkeur gaat dus naar iemand die woonachtig is in de omgeving van de studio in Zevenaar.

Kom jij ons team versterken?


* alle functies bij VIB Radio zijn vooralsnog op vrijwillige basis. Je moet het vooral leuk vinden en de functie moet een uitdaging zijn die past bij jouw (sociale) leven.

LAAT VAN JE HOREN!

Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op voor een kennismaking. Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 085-0205920 of vacature@vibradio.nl.

SOLLICITEER BIJ VIB RADIO
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Soortgelijke berichten

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday