Vacatures

DJ/presentator

today1 juni 2023 488 29 5

Achtergrond
share close

VACATURE

DJ

PAS JIJ BIJ VIB RADIO?

Jij bent een storyteller en weet de aandacht te trekken met je woorden en krijgt vaak te horen dat je een mooie/goede stem hebt. Jouw stem moet daarom gehoord worden! Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dan hebben wij goed nieuws!

VIB Radio is op zoek naar nieuw talent op vrijwillige basis! Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen en hoor jij thuis bij ons in de mancave (studio)? Lees dan verder en kom met ons in contact.

Beschikbare tijdsloten*:
Ma t/m vr – 08:00u-10:00u en 12:00u-14:00u
Ma t/m do – 16:00u-18:00u
Vrijdag – 18:00u-20:00u en 20:00u-22:00u
Zondag – 18:00u-20:00u

* Past een tijdslot jou niet helemaal? Neem altijd contact op want in overleg is veel mogelijk.

Studio VIB Radio in Zevenaar (Gld.) Vanaf 20 mei 2023 vanuit Doetinchem.

Passie voor radio
Het is erg belangrijk dat je een uitgesproken passie hebt voor de magie van radio. Ondanks dat VIB Radio een commercieel radiostation is werken er momenteel namelijk uitsluitend enthousiaste vrijwilligers. We zijn dan ook nog een jong en beginnend radiostation (met grote ambities). Samen helpen we bouwen aan het merk, radiostation en online platform.

Live of voicetrack
Ben je niet woonachtig in de buurt van onze studio of ben je niet in de gelegenheid om te reizen? Heb je wel een eigen (professionele) studio om een programma op te nemen? In overleg is het eventueel mogelijk om middels voicetrack (OmniPlayer) een programma te verzorgen. Echter, de voorkeur geniet voor live gepresenteerde programma’s vanuit onze eigen studio in Doetinchem (Gld.).

LAAT VAN JE HOREN!

Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op voor een kennismaking. Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met Joshua Eusman via telefoonnummer 06-51106419 of vacature@vibradio.nl.

SOLLICITEER BIJ VIB RADIO
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Soortgelijke berichten

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday