Highlights

Win VUE bioscoopkaarten

today17 oktober 2023

Achtergrond
share close

Winactie – VUE Bioscoopkaarten

In samenwerking met VUE Doetinchem geeft VIB Radio elke twee weken op vrijdagmiddag twee (2) bioscoopkaarten weg. Met wie ga jij naar welke film? En waarom juist met die persoon en waarom naar die specifieke film? Deel het met VIB Radio en wie weet zit jij binnenkort met jouw favoriete date in VUE Doetinchem te kijken naar jouw favoriete film.

Bekijk hier het filmaanbod van VUE Doetinchem.

Meedoen?

Geef jezelf op via WhatsApp 085-0205920 of stuur een bericht via de gratis VIB Radio app voor iOS of Android. Let op! Als je een bericht via de app stuurt is het belangrijk dat je ook je contactgegevens deelt! Als wij geen contact met jou kunnen opnemen dan verlies je automatisch het recht op de gewonnen prijs.

 

Geschreven door VIB Radio

Rate it

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday