Gast

Annemarie Lesage

today 11 december 2021


Achtergrond
share close

Als trainer en professioneel Coach slijt ze haar dagen met onder andere ‘stickerkinderen’. Maar sinds 2021 is ze ook een BC-er! BC-er? Jazeker, een Bekende Clubhouser. En recent heeft ze ook een boek geschreven en uitgebracht.

Famous op Clubhouse
Ingewijden op Clubhouse noemen haar de moeder van Clubhouse. Online kwelgeest Dennis Schouten noemt haar zijn meesteres. Dennis en Annemarie hadden op Clubhouse namelijk een echte haat-liefde verhouding. Hoe dan ook, roep in een willekeurige room op Clubhouse de naam Annemarie en er is altijd wel iemand in de room die haar kent.

Boek Kleine Monnik
De afgelopen tijd heeft Annemarie een fascinerend boek geschreven en in september 2021 heeft ze in samenwerking met Annemarie Lesage Coaching het verhaal over levenslessen uitgebracht: Kleine Monnik. 72 pagina’s vertellen een verhaal en onderweg krijg je als lezer wijze levenslessen aangeboden.

Kijk live mee in de studio
Op zaterdag 11 december schuift Annemarie Lesage aan als speciale gast bij The Sound of Coffee. We praten met Annemarie over haar bekendheid op Clubhouse, haar ‘stickerkinderen’ en natuurlijk over het boek ‘Kleine Monnik’.

Luister én kijk van 12:00u tot 13:00u live mee door op de ‘KIJK LIVE’-button te klikken (vibradio.nl/visualradio) of download de gratis app voor iOS of Android.

Stel een vraag aan Annemarie Lesage
Heb jij een vraag aan Annemarie? Stuur jouw vraag naar 085-0205920 (WhatsApp) of bel tijdens de uitzending met 085-0205920. Of stuur een bericht via de gratis app voor iOS of Android.


Details
Beginnen 11 december 2021 H 12:00 pm
Tot 11 december 2021 H 1:00 pm
Link https://vibradio.nl/visualradio/
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday