VISUAL RADIO

Heeren van Formule 1

today 28 maart 2023


Achtergrond
share close

Elke dinsdagavond luister en kijk je van 20:00u tot 21:00u naar Heeren van Formule 1 met Wijbrand van der SandeFrans de Zwart, Edwin Sap en Adrie IJzermans.

Met een goed glas wijn in de hand blikken de Heeren terug op de afgelopen races, praten ze over de laatste Formule 1 geruchten en filosoferen ze over de toekomst van de Formule 1. Of het nu gaat om de impact van teamschommelingen, de nieuwste technologieën of de race voor de overwinning, de Heeren bespreken het allemaal.

Bij de Heeren van Formule 1 is er niets dat buiten bereik is als het gaat om de liefde voor deze snelle en sensatievolle sport. Elke dinsdagavond nodigen Wijbrand, Edwin, Frans en Adrie u uit om online plaats te nemen aan de tafel in hun mancave en deel te worden van hun passie voor Formule 1.

De luxe mancave van VIB Radio is waar De Heeren dinsdagavond 28 maart 2023 van 20:00u tot 21:00u samenkomen voor een live podcast/videocast. De podcast/videocast is later ook beschikbaar op Soundcloud, Apple Podcast, Spotify en YouTube.

Kijk live mee via de livestream of luister terug wanneer het jou het beste past.
Met of zonder een wijntje…

Website
www.heerenvanf1.nl
www.heerenvanformule1.nl

logo_heeren_basis_zwart

MOGELIJK GEMAAKT DOOR...


Details
Beginnen 28 maart 2023 H 8:00 pm
Tot 28 maart 2023 H 9:00 pm
Link https://vibradio.nl/visualradio/
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday