Visual Radio

The Sound of Musicals

Met Joshua, Erik en Rudy

Achtergrond
share close

Louter goede en positieve VIBes. Elke vrijdagochtend van 10:00u tot 12:00u is Wijbrand met z’n positieve en enthousiaste stemming jouw gastheer.

Friday VIBes met Wijbrand van der Sande

Op vrijdagochtend helpt Wijbrand jou aan de juiste VIBe. De atmosfeer, uitstraling, gevoelens en stemming zijn veelal bepalend voor iemands gemoedstoestand. Combineren we dat met goede muziek dan hebben we de basis voor het programma Friday VIBes.

Muziek zoals je dat van VIB Radio gewend bent. Omlijst met de muzikale interesse en mooie stem van Wijbrand. Stoom jezelf klaar voor het weekend en stem daarom elke vrijdagochtend vanaf 10:00u af op The Sound of Luxury met Friday VIBes.

Wijbrand van der Sande

VIDEO

Leuke, bijzondere en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Wijbrand

The Sound of Musicals Crew


DJ

Joshua Eusman

De pauper van de Nederlandse radio hoor je elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u met de ultieme vrijdagmiddagborrel 'Toastje Kaviaar'.
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday