Tag de artiest

Achtergrond

WIE SCHUIFT AAN?

VIB Radio geeft (beginnende) artiesten een gratis mogelijkheid en unieke kans om tijdens een live uitzending op vrijdagmiddag zichzelf of track/album te promoten. Wie schuift binnenkort aan?

Elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u presenteert Joshua Eusman de ultieme vrijmibo ‘Toastje Kaviaar‘. Met wekelijks leuke gasten/artiesten die gedurende het programma gastpresentator zijn. De uitzending is live te beluisteren op DAB+, online en via onze mobiele apps. Of kijk mee in de studio via onze website of mobiele apps: Visual Radio. Bekijk enkele fragmenten van gasten onderaan deze pagina.

Aanmelden
Ben of ken jij een artiest die extra on air promotie en airtime kan gebruiken? Gebruik het formulier hieronder om jezelf of iemand anders op te geven.

Fantastisch om een podium te geven aan artiesten.
Joshua Eusman
DJ Toastje Kaviaar
Gebruik dit formulier om een artiest of jezelf aan te melden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Elke aanmelding zal in behandeling worden genomen. Na een eerste beoordeling zal er binnen 14 dagen contact worden opgenomen.

TOELICHTING EN VOORWAARDEN

In de rol als gastpresentator is de artiest actief betrokken bij de uitzending. De artiest krijgt de mogelijkheid om zichzelf (en/of single of album) on air en online te promoten. Ieder uur zal een track – op voordracht van de artiest – gedraaid worden.

  1. De artiest is minimaal 18 jaar, beschikbaar en aanwezig in de studio (Zevenaar) op een vrijdagmiddag tussen 16:00u en 18:00u.
  2. Gedurende het programma is de artiest aanwezig als gastpresentator en direct betrokken bij de uitzending.
  3. Indien beschikbaar dan zorgt de artiest tijdig voor aanlevering van muziektracks (voorkeur .wav) en goede foto’s (minimaal 1920×1080).
  4. De uitzending is live on air (DAB+, online en mobiele apps) te beluisteren en online te bekijken (website of mobiele apps).
  5. De artiest gaat akkoord met eventuele online promotie (website, Facebook, Instagram) vooraf en/of delen van audio- en/of videofragmenten achteraf.

Adres studio VIB Radio
VIB Radio – The Sound of Luxury
Voltastraat 45
6902 PT Zevenaar

FRAGMENTEN

Hieronder enkele fragmenten uit het programma ‘Toastje Kaviaar’ met Joshua Eusman. Als voorbeeld waren hier te gast: Pascal Stapel, DJ Ferrez en Simone Nijssen, Ricky Lukassen en Jaydi Dubois, René Le Blanc, Mister Philly en Rosanne de With.

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday