Sylvan Rock, het zegt je waarschijnlijk niks. Maar na het zien van de foto’s en wetende dat dit huis ontworpen is door een architectenbureau in samenwerking met Aston Martin, dan weet je dat het niet anders kan zijn dan een kwalitatief stukje huis op Amerikaanse grond.

Amerika inderdaad, daar moeten we zijn om deze prachtige villa te bewonderen. New York, om wat exacter te zijn. Een villa waar de garage natuurlijk zo ontworpen is dat deze net zo ‘shined’ als het huis zelf. Je Aston Martin, waar we vanuit gaan dat je hier er wel minimaal één van bezit als je het huis koopt, kan dus pronken als onderdeel van je interieur. Dat is tenslotte natuurlijk waarom je het team inschakelt.

Het project tussen S3 Architecture en Aston Martin bestaat sinds vorig jaar en biedt klanten de kans om samen te werken met de architecten en het team van Aston Martin om hun droomvilla te verwezenlijken.

Eén van de mogelijkheden is om je garage te laten bouwen ónder je zwembad, met een glazen bodem. Dus je kijkt tijdens het duiken naar je autocollectie.

Sylvan Rock zelf biedt plaats voor drie gasthuizen, heeft een keuken op de beneden verdieping en breng je een nacht liever door onder de sterren, dan verblijf je in de boomhut.

En waag het eens een Ferrari te parkeren in je hut!

Foto’s: S3 Architecture