WINACTIE

Winactie - Golden Suite

Ben jij toe aan een luxe overnachting met champagne? Dan heeft VIB Radio goed nieuws voor jou! In samenwerking met Van der Valk Gilze-Tilburg geven we een luxe overnachting weg voor 2 personen. Bij aankomst ligt er een gekoelde fles champagne te wachten en staat het gouden bubbelbad klaar om te bubbelen. Met wie ga jij naar de Golden Suite?

MEEDOEN

Bekijk de videostream tijdens non-stop uren om de opdracht te vinden en te bekijken. Geef het antwoord door een bericht te sturen naar de studio van VIB Radio: 085-0205920 (WhatsApp).

Bekijk videostream

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Minimale leeftijd om mee te spelen is 18 jaar.
 2. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 3. Je speelt mee met je telefoonnummer (WhatsApp).
 4. Je speelt mee en maakt kans door een bericht te sturen naar de studio via WhatsApp (085-0205920) of stuur een bericht via de gratis app voor iOS of Android.
 5. De winnaar zal uiteindelijk op een zaterdag tussen 08:00u en 16:00u live op de radio bekend worden gemaakt tijdens Visual Saturday met Marco Kaptein, Adrie IJzermans en Maikel de Graaf.
 6. Als het gegeven antwoord (inzending) helemaal goed is dan wint de deelnemer een voucher voor een luxe overnachting voor 2 personen in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze-Tilburg.
 7. De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden voor een luxe overnachting in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze-Tilburg.
 8. Partners, familie, vrienden, collega’s of bekenden van medewerkers van VIB Radio of Van der Valk Gilze-Tilburg zijn uitgesloten van deelname.
 9. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en/of gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.

Winactie - VUE bioscoopkaarten

In samenwerking met VUE bioscoop in Doetinchem maak je elke week kans op twee (2) bioscoopkaarten. Met wie wil jij graag ontspannen en luxe genieten van de nieuwste film?

Stuur een WhatsApp bericht met “Hallo VIB Radio, ik wil graag met naar VUE Bioscoop in Doetinchem om naar de film te gaan.” naar 085-0205920.

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 2. Het spel zal elke week live on air gespeeld worden.
 3. Een deelnemer geeft de volgende deelnemer op voor de volgende editie van ‘Wie nie WAAG, wie nie WIN’.
 4. Jouw deelname kan op VIB Radio uitgezonden worden en gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
 5. Als je meedoet ga je akkoord met de spelregels en voorwaarden.
 6. De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden voor een luxe overnachting in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze-Tilburg.
 7. Partners, familie, vrienden, collega’s of bekenden van medewerkers van VIB Radio of Van der Valk Gilze-Tilburg zijn uitgesloten van deelname.
 8. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en/of gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
Winnaar Golden Suite 2021
Winnaar hotelovernachting
"Dank jullie wel heb er zin in om na de lockdown lekker te gaan genieten!"
Winnaar Golden Suite
"Ik ben echt heel erg blij met de gewonnen hotelovernachting. Ik ga er heerlijk van genieten!"
PROMO VIDEO
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday