Win een luxe hotelovernachting!

Die kans bieden wij jou nu als luisteraar van VIB Radio. In 2021 spelen we iedere week live ‘Oh, What a Night!?’. Iedereen maakt kans op een luxe hotelovernachting voor 2 personen. Met als ultieme hoofdprijs een overnachting in de luxe ‘Golden Suite‘ met champagne en ontbijt op bed. En je hoeft er bijna niets voor te doen! Stuur een spraakbericht en je speelt automatisch mee! Neem op als wij op een vrijdagmiddag bellen en wie weet ga jij overnachten in een luxe hotelsuite bij Van der Valk in Tilburg!?

Prijzen
– 3x voucher luxe hotelovernachting + ontbijt (2p)
– 1x voucher luxe hotelovernachting in ‘Golden Suite’ + champagne + ontbijt op de kamer (2p)
– een voucher is op naam*, één (1) jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld
*aan jou te bepalen op wiens naam

 


Uitleg
Gedurende een jaar (2021) spelen we ‘Oh, What a Night!?’ en geven in totaal vier (4) overnachtingen weg. In maart, juni en september een overnachting in een luxe hotelkamer. En in december de begeerlijke hoofdprijs, een overnachting in de ‘Golden Suite’. Om mee te doen stuur je een origineel, leuk en/of grappig WhatsApp spraakbericht naar 085-0205920. Elke week bellen wij live met een deelnemer die voldoet aan de voorwaarden. Als wij bellen dan moet je wel opnemen om geselecteerd te worden! Op de laatste vrijdagmiddag van het kwartaal maken vervolgens alle weekwinnaars kans om live gebeld te worden door Joshua Eusman in het programma ‘Toastje Kaviaar’. Als jij dan de telefoon opneemt heb je een luxe hotelovernachting gewonnen! Ben je niet gebeld en dus geen weekwinnaar geworden? Geen zorgen! Als je eenmaal een spraakbericht hebt gestuurd dan maak je élke week kans om gebeld te worden.

Let op! Een weekwinnaar kan gebeld worden van vrijdag t/m zondag tussen 12:00u en 18:00u! Alleen de finaledagen zijn specifiek vastgelegd en altijd op een vrijdagmiddag tussen 16:00u en 18:00u. Alle weekwinnaars worden opgenomen in een overzicht (KLIK HIER).

‘Golden Suite’
Om kans te maken op een overnachting in de ‘Golden Suite‘ moet je eerst weekwinnaar zijn geweest. In oktober en november bellen we nog steeds elke week op zoek naar een nieuwe weekwinnaar. Maar december is dé gouden maand op VIB Radio. Dan gaat het echt gebeuren. Iedere weekwinnaar maakt dan kans op de ‘Golden Suite’ (circa 42 deelnemers in totaal). In de eerste drie weken van december belt Joshua Eusman op vrijdagmiddag (3, 10 en 17 december 2021) met een van die circa 42 kanshebbers voor de halve finale. Ook nu móet je opnemen om geselecteerd te worden. Zo zijn er uiteindelijk drie finalisten voor de grote live finale op vrijdag 24 december 2021 van 16:00u tot 19:00u op VIB Radio. Hoe we dat precies gaan spelen blijft nog even geheim…

Finaledagen
Op de eerste drie finaledagen geven we dus 1x een luxe hotelovernachting weg. Op de laatste gouden finaledag de luxe overnachting in de ‘Golden Suite’.
1. Vrijdag 26 maart 2021 | 16u-18u
2. Vrijdag 25 juni 2021 | 16-18u
3. Vrijdag 24 september 2021 | 16-18u
4. Vrijdag 24 december 2021 | 16u-19u (Grote finale!)

Spelregels en voorwaarden
– als je meedoet dan ga je akkoord met onze spelregels en voorwaarden
– je doet officieel mee nadat je een spraakbericht hebt gestuurd
– je speelt mee met het telefoonnummer waarmee het spraakbericht is verzonden
– jouw spraakbericht kan op VIB Radio uitgezonden worden
– je mag zo vaak meedoen als je wilt = meer kans
– élke weekwinnaar speelt mee voor de hoofdprijs
– je moet live de telefoon opnemen om kans te maken

 

 

www.hotelgilzetilburg.nl