WINACTIE

Winactie - Golden Suite

Ben jij toe aan een luxe overnachting met champagne? Dan heeft VIB Radio goed nieuws voor jou! In samenwerking met Van der Valk Gilze-Tilburg geven we een luxe overnachting weg voor 2 personen. Bij aankomst ligt er een gekoelde fles champagne te wachten en staat het gouden bubbelbad klaar om te bubbelen. Met wie ga jij naar de Golden Suite?

MEEDOEN

Bekijk de videostream tijdens non-stop uren om de opdracht te vinden en te bekijken. Geef het antwoord door een bericht te sturen naar de studio van VIB Radio: 085-0205920 (WhatsApp).

Bekijk videostream

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Minimale leeftijd om mee te spelen is 18 jaar.
 2. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 3. Je speelt mee met je telefoonnummer (WhatsApp).
 4. Je speelt mee en maakt kans door een bericht te sturen naar de studio via WhatsApp (085-0205920) of stuur een bericht via de gratis app voor iOS of Android.
 5. De winnaar zal uiteindelijk op een zaterdag tussen 08:00u en 16:00u live op de radio bekend worden gemaakt tijdens Visual Saturday met Marco Kaptein, Adrie IJzermans en Maikel de Graaf.
 6. Tijdens de uitzending op zaterdag tussen 08:00u en 16:00u zal live een willekeurige deelnemer (inzending) worden gebeld. Als we binnen 15 seconden geen gehoor hebben gekregen dan bellen we een volgende deelnemer. Zorg dus dat je bereikbaar bent!
 7. Als het gegeven antwoord (inzending) helemaal goed is dan wint de deelnemer een voucher voor een luxe overnachting voor 2 personen in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze-Tilburg.
 8. Als het gegeven antwoord niet helemaal goed is dan hoort de deelnemer wel hoeveel antwoorden wel goed zijn maar niet welke.
 9. De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden voor een luxe overnachting in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze-Tilburg.
 10. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en/of gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.

Winactie - LUXURY BOX

BINNENKORT
Luxury Box‘ is binnenkort dé maandelijkse winactie van VIB Radio. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar The Sound of Luxury. Hoor jij een willekeurige Luxury Track? Stuur dan een bericht met datum en tijd naar de studio. Als dat lukt dat wint een luisteraar aan het einde van elke maand een Luxury Box (t.w.v. €50,-).

Bekijk hier het overzicht met alle huidige Luxury Tracks en lees alle spelregels en voorwaarden.

Winactie - WIE NIE WAAG...

Wie nie WAAG wie nie WIN‘ is de wekelijkse winactie in het programma De Avondshow met Wijbrand en Frans. Elke vrijdagavond tussen 18:00u en 20:00u krijgt een luisteraar van VIB Radio 90 seconden om tien vragen goed te beantwoorden. Als dat lukt dat wint de luisteraar een dinerbon (t.w.v. €25,-) van Stadsbierhuys De Waag in Doesburg.

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 2. Het spel zal elke week live on air gespeeld worden.
 3. Een deelnemer geeft de volgende deelnemer op voor de volgende editie van ‘Wie nie WAAG, wie nie WIN’.
 4. Jouw deelname kan op VIB Radio uitgezonden worden en gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
 5. Als je meedoet ga je akkoord met de spelregels en voorwaarden.
 6. Medewerkers van VIB Radio en diens familie en vrienden zijn uitgesloten van deelname.
Winnaar Golden Suite 2021
Winnaar hotelovernachting
"Dank jullie wel heb er zin in om na de lockdown lekker te gaan genieten!"
Winnaar hotelovernachting
"Ik ben echt heel erg blij met de gewonnen hotelovernachting. Ik ga er heerlijk van genieten!"
PROMO VIDEO
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday