WINACTIE

SPEEL MEE EN WIN

VIB Radio heeft altijd leuke winacties. Win bijvoorbeeld een luxe hotelovernachting bij Van der Valk Gilze in Tilburg, een vakantie bij Europarcs Vakantieparken, een JBL DAB+ tuner, wijnpakketten, dinerbonnen of bioscoopbonnen.

Momenteel zijn er drie winacties: ‘Win een vakantie bij Europarcs‘* ‘Luxury Track‘ en ‘Wie Nie Waag, Wie Nie Win‘.

*Binnenkort meer informatie over de spelregels en voorwaarden om een vakantie bij Europarcs te winnen.

Winactie 1

Ben jij na de vakantie ook zo toe aan vakantie? Dan heeft VIB Radio goed nieuws voor jou! In samenwerking met Europarcs Vakantieparken geven we een vakantie weg voor 4 personen. Geef jezelf en drie vrienden, buren, collega’s, clubgenoten of familieleden op om kans te maken. Lees hieronder de spelregels en voorwaarden en wat je moet doen om kans te maken.

De winnaar van deze winactie zal op vrijdagmiddag 7 oktober live bekend worden gemaakt tijdens het programma ‘Toastje Kaviaar‘. Speciaal hiervoor zal Jeffrey Sanders naar de studio komen om namens Europarcs de voucher uit te reiken.

MEEDOEN

Geef jezelf en drie reisgenoten op door ze te taggen op Facebook of Instagram. Of stuur een bericht naar de studio (WhatsApp) 085-0205920 of gebruik de gratis app voor iOS of Android.

Facebook

Instagram

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Minimale leeftijd om mee te spelen is 18 jaar.
 2. Geef jezelf en drie reisgenoten op via Facebook (taggen), Instagram (taggen) of stuur een bericht naar de studio via WhatsApp (085-0205920) of stuur een bericht via de gratis app voor iOS of Android.
 3. De winnaar zal op vrijdagmiddag 7 oktober tussen 16:00u en 18:00u live op de radio bekend worden gemaakt tijdens een uitzending van ‘Toastje Kaviaar‘.
 4. Tijdens de uitzending zal live een winnaar worden gebeld. Als we binnen 15 seconden geen gehoor hebben gekregen dan bellen we een volgende deelnemer.
 5. De opgegeven reisgenoten zijn niet definitief en dienen louter voor deelname aan deze winactie. Alleen de actieve deelnemer (opgever) krijgt als hoofdboeker de voucher op naam.
 6. De winnaar krijgt een voucher voor een midweek of weekend voor 4 personen. Geldig voor een Europarcs naar keuze in Nederland.
 7. De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen gebruikt worden voor een midweek of weekend buiten de reguliere vakanties.
 8. Je speelt mee met je (mobiele) telefoonnummer. Als je via Facebook of Instagram meedoet dan zal de redactie van VIB Radio via dat platform contact met je opnemen voor jouw telefoonnummer.
 9. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en/of gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
 10. Medewerkers van VIB Radio en diens familie en vrienden zijn uitgesloten van deelname.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 12. Als je meedoet ga je akkoord met onze spelregels en voorwaarden.

Winactie 2

Luxury Track‘ is dé maandelijkse winactie van VIB Radio. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar The Sound of Luxury. Hoor jij een willekeurige Luxury Track? Stuur dan een bericht met datum en tijd naar de studio. Als dat lukt dat wint een luisteraar aan het einde van elke maand een Luxury Pakket (t.w.v. €50,-).

Bekijk hier het overzicht met alle huidige Luxury Tracks en lees alle spelregels en voorwaarden.

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 2. Je speelt mee met je (mobiele) telefoonnummer.
 3. Minimale leeftijd is 18 jaar.
 4. Stuur een bericht met datum en tijdstip dat jij een Luxury Track hebt gehoord naar de studio. Als je een bericht stuurt via de gratis app voor iOS of Android geef dan ook het telefoonnummer door waar je bereikbaar bent.
 5. Bericht moet gestuurd worden via WhatsApp (085-0205920) of via de gratis app voor iOS of Android.
 6. In het laatste weekend van de maand zal live een winnaar worden gebeld. Neem je niet op? Dan bellen we de volgende.
 7. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
 8. Als je meedoet ga je akkoord met onze spelregels en voorwaarden.
 9. Medewerkers van VIB Radio en diens familie en vrienden zijn uitgesloten van deelname.
 10. De inhoud van de Luxury Box is geheel willekeurig maar heeft altijd een minimale verkoopwaarde van €50,-.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Winactie 3

Wie nie WAAG wie nie WIN‘ is de wekelijkse winactie in het programma De Avondshow met Wijbrand en Frans. Elke dinsdag- en woensdagavond tussen 19:00u en 21:00u krijgt een luisteraar van VIB Radio 90 seconden om tien vragen goed te beantwoorden. Als dat lukt dat wint de luisteraar een dinerbon (t.w.v. €25,-) van Stadsbierhuys De Waag in Doesburg.

SPELREGELS EN VOORWAARDEN

 1. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
 2. Jouw deelname of inzending kan op VIB Radio uitgezonden worden en gedeeld worden op onze website en/of sociale media kanalen.
 3. Als je meedoet ga je akkoord met onze spelregels en voorwaarden.
 4. Medewerkers van VIB Radio en diens familie en vrienden zijn uitgesloten van deelname.
Winnaar Golden Suite
Winnaar hotelovernachting
"Dank jullie wel heb er zin in om na de lockdown lekker te gaan genieten!"
Winnaar hotelovernachting
"Ik ben echt heel erg blij met de gewonnen hotelovernachting. Ik ga er heerlijk van genieten!"
SPONSORS
PROMO VIDEO
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday