Niks vervelenders dan willen stappen op Koningsdag of met de Gaypride en gewoon níet je auto kunnen parkeren. Of in een bomvolle trein stappen, terwijl je beneveld je kaartje langs de scanner wilt halen. Heel vervelend allemaal. De oplossing is nabij, menschen! Koop nu gewoon een penthouse op de Dam! Prijs: 11,5 miljoen!

Het betreft het huis op de Dam 3. Je kijkt uit op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Momument. Met in totaal 305 m2 is het nou niet echt een koopje wat betreft de vierkante meter prijs. Om exact te zijn: €37.704 per vierkante meter, de duurste vierkante meter prijs op dit moment in Nederland.

Even een snelle vergelijking: het duurste huis wat op dit moment in Nederland te koop staat, staat in Aerdenhout en daar betaal je 16 miljoen voor. Met de meters die je krijgt, is dat ongeveer 10.000 euro per vierkante meter.

Er zijn wat financiële meevallers voor degene die toch nog nét even met een mooi extraatje over de streep getrokken moet worden. Het huis is volledig ingericht en komt dus inclusief meubels, etc. Ook is het penthouse vrij op naam en betaal je dus geen kosten koper.

Nog niet overtuigd? Eenmaal je intrek genomen, mag je gebruik maken van de diensten van het naastgelegen hotel Krasnapolsky. Je kan bijvoorbeeld door een privé-kok een diner laten bereiden, een fiets huren of je kleding laten stomen, wassen en strijken. Ook krijg je twee parkeerplaatsen in de garage van het hotel, inclusief valetservice.

Foto’s: Michael van Oosten

Laat een bericht achter