Het amper drie jaar geleden opgerichte Officina Armare heeft een concept van een superjacht gelanceerd waar je u tegen zegt. Zie hier de foto’s van het concept-bootje Project Centauro.

Oprichter Armagan Cakir is niet bang zijn eigen ontwerpen, met een innovatief perfectief, naar buiten te brengen. Het onafhankelijke, nieuwe generatie ontwerpstudio biedt uitsluitend op maat gemaakte producten.

Project Centauro geeft een futuristisch beeld van de superjachten die binnen aanzienlijke tijd de zeeën bevaren. Het jacht is 110 meter lang en biedt plaats aan 14 passagiers en 38 bemanningsleden. De medereizigers verblijven in zes paleisachtige hutten.

Je kunt je eigen helikopter kwijt op het helikopterplatform en heb je een bioscoop tot je beschikking voor de regenachtige dagen. Verder is er een massagesalon, binnenzwembad, duikstation, jacuzzi én…uiteraard niet te vergeten: je eigen duikboot!

Het design is gebaseerd op ruimteschepen en zeeschepen en is op z’n minst opvallend te noemen. Het jacht heeft vloeiende, strakke lijnen en de romp glimt als een vers geslepen diamantje.

Om af te sluiten ff wat technische specificaties: het jacht wordt aangedreven door twee MTU-motoren met stuurbare waterstralen en behaalt een snelheid van 20 knopen (37 km/u).

Bron: Luxuo

 

Laat een bericht achter