Logo Dollhouse - VIB Radio

ROCK RADIO

Een eigenzinnig en eigenwijs radioprogramma dat zich volledig richt op alternatieve rock. Symfonisch, eclectisch, progressief, punk, metal, cross-over of psychedelisch. Je hoort het allemaal op zondagavond bij Dollhouse Rock Radio met Carl Sanders en Martijn Lohschelder.

The Sound of Dollhouse

Op zondagavond hoor je twee uur lang hoe punk en metal om voorrang vechten. Gillende gitaren en rockende presentatoren in de studio. Dollhouse Rock Radio gaat op zoek naar de oorsprong van tracks en bands. Aangevuld met de persoonlijke ervaringen van Carl en Martijn en van de luisteraars en kijkers is Dollhouse elke week weer een sensatie.

"Open minded. Vernieuwend. Dollhouse verkent de grenzen van de rock."

PRESENTATOREN

Carl en Martijn zijn het enige echte duo op VIB Radio. Hardrock is de gemene deler en vele jaren samen wekelijks on air maakt Carl en Martijn een krachtig duo.

Carl Sanders startte in 2012 als presentator bij een lokaal radiostation. Daarvoor was hij naast fervent concertbezoeker actief betrokken bij de organisatie van diverse evenementen die tot doel hadden de progressieve rock in Nederland te promoten. Tijdens één van deze evenementen leerde hij Martijn Lohschelder kennen. Martijn bood Carl aan samen een radio-uitzending te maken. Wat voor Carl in eerste instantie bedoeld was als een grap ontaarde in een succesvolle continue samenwerking. Sindsdien heeft hij het maken van radio nooit meer losgelaten. 

Martijn Lohschelder begon in 2008 als presentator bij een lokaal radiostation. Als bevlogen liefhebber van onder andere progressieve rock vond hij aansluiting bij een radioprogramma dat in die tijd nog voornamelijk in het teken stond van de ‘old school’ symfonische rock. Het programma groeide in korte tijd uit tot een toonaangevend radioprogramma voor de progressieve rock in Nederland. Naast het radioprogramma is hij sinds midden jaren negentig ook bij diverse andere progrock-initiatieven betrokken geweest. Inmiddels zijn dat er te veel om op te noemen. Toch blijft de radiostudio zijn meest favoriete plekje. 

KIJK LIVE

>>>
Achtergrond
Visual Radio

Elke zondagavond staan de camera’s tijdens Dollhouse aan dus kijk live mee in de studio van VIB Radio.

DOLLHOUSE GEMIST?
"Met Dollhouse verbinden we elke zondagavond hardrock met The Sound of Luxury"
Carl Sanders
Presentator Dollhouse

CONTACT

Heb je een vraag of een goede tip voor de uitzending? Dan kan je Dollhouse een bericht sturen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday