music_note
DJ

Eelke Kleijn

Achtergrond

Dance

Days Like Nights

Met Eelke Kleijn

GEPRESENTEERD DOOR EELKE KLEIJN DAYS like NIGHTS ...is de toegewijde creatieve uitlaatklep van de Nederlandse DJ / producer Eelke Kleijn. Begonnen als een label in 2017, heeft DAYS like NIGHTS de focus gelegd op het uitbrengen van organische en vooruitstrevende muziek van zowel gevestigde artiesten als opkomend talent van heinde en verre. DAGEN zoals het typische melodische geluid van NIGHTS en de onvoorwaardelijke liefde voor muziek komen ook tot uiting […]Dat Eelke Kleijn op zijn sokken draait en staand produceert, zegt veel over wat je over hem moet weten.

Hij voelt zich nooit meer thuis dan wanneer hij achter de draaitafels staat, en er is geen scheiding tussen zijn booth, zijn studio en de dansvloer. Deze natuurlijke ‘air’ die hij naar alle facetten van zijn muziek brengt, wordt weerspiegeld in het organische gevoel, en het heeft zijn creatieve identiteit helpen schitteren in een drukke scène.

Elke zaterdagavond hoor je Eelke Kleijn met ‘DAYS like NIGHTS‘ van 23:00u tot 00:00u op VIB Radio – The Sound of Luxury.

by Jos Kottmann
Photo by Kirsten van Santen
Rate it

DJ

OUR MUSIC, YOUR LUXURY

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday