Afgelopen weekend is de klok verzet. Daarom vonden wij het tijd om jou eens voor te stellen aan een mooi nieuw klokje. De Big Bang Sang Bleu II van Hublot is ontworpen door de Zwitserse tatoeëerder Maxime Plescia-Büchi.

De naam komt niet uit de lucht vallen. De wereldberoemde tatoeëerder Maxime Plescia-Büchi vertrok vanuit zijn thuisland Zwisterland naar Londen toe om daar de tattoo studio te openen, genaamd Sang Blue. En als Zwitsers iets goed kunnen, is het uiteraard een mooi horloge maken.

Voor Hublot ontwierp Maxime dus de Big Bang Sang Blue II. Een mooi 3D-ontwerp, met fijne, gebeitelde lijnen. De wijzers – twee langgerekte diamanten en een pijl – zijn gestileerde fragmenten van tatoeages, geplaatst boven een hypnotiserende chronografische beweging.

Binnen de zorgvuldig geïnterlinieerde geometrische lijnen van deze nieuwe casus ligt de zelf-opwindende chronograafbeweging HUB1240 Unico: de chronograafseconden worden langs een rechte hand gevolgd, terwijl de chronograafminuten hun rondjes voltooien op een van de twee schijven op de wijzerplaat. Het oscilleert met een frequentie van 28.800 trillingen per uur, gedurende een periode van 72 uur. Tweehonderd titanium en honderd King Gold-stukken worden vrijgegeven.

Prijs: $47.300,00

Bron: Hublot.com

Laat een bericht achter