Naam: Joshua Eusman
Woonplaats: Didam
Geboortedatum: 17 september 1990
Functie: programmamaker / eigenaar

 

Met de vraag of ik al héél mijn leven ‘verknocht’ ben aan radio? Nee, helaas. Was het maar zo, want ik had het graag eerder ontdekt als mijn grootste passie.

Begonnen in 2009 met mijn bedrijf Goldstar Studio’s maakte ik bedrijfsvideo’s, videoclips en produceerde ik online wat programma’s. Ook dit werk was ontstaan uit een hobby, die ik wel vanaf mijn 12e had ontdekt: het filmen met vrienden. Zo heb ik jarenlang vele films gemaakt. Laten we het maar niet over de kwaliteit hebben, maar het was vooral leuk.

Ditzelfde gebeurde mij pas op mijn twintigste bij de radio. Via mijn bedrijf in aanraking gekomen met lokale radio. Leuk, begonnen als hobby, waarvan ik later voor een deel mijn werk heb kunnen maken.

Nu met VIB Radio zet ik de stap naar online, maar ook commercieel. Het leuke hieraan is dat je met een kleinere groep mensen, meer vrijheid hebt om ‘je ding’ te doen. Dat trekt me zo aan in radio.

Het hoeft geen geheim te zijn dat ik als directeur de verantwoordelijkheid draag voor goeie, professionele kwaliteit die zich hopelijk in de ogen van de luisteraars mag meten met de grote jongens. Niet in omvang, wel in geluid. Het mooie van onze ‘sound of luxury’ is dat het een niche uitdraagt wat ons concept uniek maakt.

In de basis: woonachtig in Didam, vriendinnetje, huisje, boompje en drie beestjes (konijnen…ja, is geen grapje).

Verdere hobby’s? Fotografie en film, exotische auto’s en goeie wijn. Verder niet veeleisend.

 

Download de VIB Radio App

Laat een bericht achter