Als je opgroeit in een groot gezin met 4 broers en 4 zussen krijg je van alles mee en één van die dingen is de liefde voor muziek. Bij ons thuis hadden wij een “lampenbak” in de keuken staan, zo eentje met een kattenoog. Hoe werkt dat nou zo’n radio, behalve dat er aan de achterkant licht en aan de voorkant muziek uit kwam intergreerde het mij enorm hoe radioprogramma’s tot stand kwamen. De liefde voor radio zat er al heel vroeg in. De zeezenders en met name Veronica aan land maakten veel indruk op kleine Ron.Toen ik de Soulshow ontdekte wist ik dat dance music een speciaal plekje had en nog steeds heeft.Het was bij de grote Gelderse commerciële radiostations waar ik al vroeg kennismaakte met het “professionele” radio maken. De liefde voor de dance kwam pas echt tot z’n recht tijdens mijn draaiavonden in de weekenden bij verschillende toonaangevende uitgaansgelegenheden in Gelderland.Radio maken bleef kriebelen en na een behoorlijke periode lokaal radio gemaakt te hebben is het nu tijd voor een nieuw avontuur bij VIB Radio. Ik prijs mezelf erg gelukkig met het tijdslot 19.oo – 21.oo op de Vrijdag en Zaterdagavond. Ik neem je op Vrijdag mee het weekend in en op Zaterdag zorg ik er persoonlijk voor dat de nodige dance naar je toe gaat komen, zo die afspraak staat!

Enjoy VIB Radio,Groetjes Ron van Huet.

 

Download de VIB Radio App

Laat een bericht achter