Of ik zonder muziek kan? Nee eigenlijk niet.

En dit maakt het nog leuker om het met andere mensen te kunnen delen via de radio.

 

Ik wist al vroeg dat muziek mij erg aantrok. Mijn ouders, vooral mijn moeder luisterde erg graag naar de radio en zong graag met bepaalde nummers mee. Ook als we op vakantie met de auto gingen stond de radio of een cassette bandje of later een CD op. Er was altijd muziek.

Het heeft alleen nog een behoorlijke tijd geduurd voordat ik de stap zette naar een locale omroep.

 

Even terug naar mijn jeugd. Het begon allemaal met een cassette radio speler, gevolgd door een walkman, waarnaar ik een stereo installatie (met 2 cassette decks) van een buurman kreeg. Op dat moment begon het radio bloed te lopen. Want met die 2 cassette decks kon je twee nummers direct na elkaar afspelen net als op de radio. Maar ja, het was het toch nog steeds niet helemaal.

 

Toen ik een computer kreeg  (nog zonder internet), was het mogelijk om CD’s te rippen en twee MP3 decks op de computer naast elkaar af te spelen. Daarnaast sloot ik er een microfoon op aan, wat voor mij betekende dat ik eindelijk een beetje radio kon maken.

 

Toen we thuis internet kregen, werden de mogelijkheden groter.

Ik begon na een jaar of 5 met een internet radio station wat ik MG radio noemden.

Dit deed ik vanuit mijn zolder kamertje in Veghel.

 

Na 4 jaar ging ik het huis uit en kwam in Didam wonen.

Waarom helemaal vanuit Veghel naar Didam zal je, je afvragen? Dit had te maken met mijn werk.

Maar naast het gewone werk heb ik ook een grote hobby namelijk het maken van radio.

 

Om mijn hobby te kunnen uitoefenen, ben ik opzoek gegaan naar een locale omroep in de buurt van Didam. Deze vond ik uiteindelijk in Zevenaar en heb hier van 2016 tot begin 2019 mogen draaien.

Hierna had ik wel zin in een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging zag ik in een nieuw internet radio station genaamd VIB Radio.

 

Je hoort mij iedere maandag tm vrijdag tussen 8:00 en 11:00 met de ochtendshow en elke zaterdag tussen 14:00 en 16:00.

 

Laat een bericht achter