Pop

Crazy Saturday!?

Met Barry van der Geer

Achtergrond
share close

Op zaterdagmiddag neemt Barry van der Geer jou mee naar de avond van VIB Radio. Luister en kijk elke zaterdag van 16:00u tot 18:00u naar Crazy Saturday.

Live meekijken in de studio

Genieten van de beste muziek, het laatste (luxury)nieuws en alles over gadgets, lifestyle, wonen en meer. Twee uur lang is Barry jouw gastheer en draait hij jouw muziek. Suggesties? Bel met de studio (085-0205920) of stuur een bericht naar Barry met de gratis VIB Radio app voor iOS of Android of stuur een bericht via de website.

Crazy Saturday!? met Barry van der Geer hoor en zie je elke zaterdag van 16:00u tot 18:00u.

VISUAL RADIO: live meekijken in de studio

Om dit programma nog beter te ervaren kan je live meekijken in de studio. Swing en dans mee met de DJ op The Sound of Luxury. Meerdere professionele camera’s streamen live HD-beeld naar jouw beeldscherm of smartphone. Kijk tijdens de uitzendtijden van dit programma online via de website of download onze gratis app voor iOS of Android.

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Barry

Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday