Ochtendshow

Good Morning!

Met Maikel de Graaf

Achtergrond
share close

Jouw werkdag begint met VIB Radio! Elke werkdag hoor je Maikel de Graaf tussen 08:00u tot 10:00u, met het laatste nieuws en de beste muziek. Ook neemt hij met jou de dag door, en hoor je het laatste Luxury Nieuws!

Live meekijken in de studio

Een geluk en dus luxe dat Maikel er elke werkdag voor jou zal zijn. Oeps, tegenwoordig is er niet meer echt sprake van een weekend. Anyway, van maandag t/m vrijdag is het heerlijk wakker worden, relaxen in de file naar kantoor of genieten van een eerste kop koffie op de bouw.

Welk kasteel staat te koop? Wat is het duurste horloge? Wat is de meest exclusieve vakantie? Maikel sleept jou door de ochtend met het laatste (luxury)nieuws en de beste muziek.

Good Morning met Maikel de Graaf hoor je elke werkdag van 08:00u tot 10:00u.

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Maikel
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Good Morning! crew


DJ

Maikel de Graaf

Elke werkdag begint de dag om 08:00u met Maikel en op zaterdagmiddag hoor je Maikel van 14:00u tot 16:00u met de nieuwste muziek in New Music Saturday.
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday