Visual Radio

Rise & Shine

Met Marco Kaptein

Achtergrond
share close
Zaterdag 08:00 trending_flat 11:00

De ochtendshow in het weekend. Sterker nog; de ochtendshow op zaterdag! Wakker worden met Rise & Shine en jouw gastheer Marco Kaptein.

Live meekijken in de studio

Wat een luxe! Op een zaterdag wakker worden met de stem van Marco Kaptein. Van 08:00u tot 11:00u hoor je het leukste (luxury)nieuws en de beste muziek op VIB Radio.

Heerlijk tijdens het wassen van de auto, tijdens het joggen door het bos of als je nog gewoon lekker in bed ligt. En als de koffie pruttelt of de thee trekt, jij jouw croissant belegt met jam hoor je Marco met een tip over snel rijk worden? Dus ook op zaterdagochtend heb jij een goede reden om te luisteren naar VIB Radio.

Rise & Shine met Marco Kaptein hoor je elke zaterdagochtend van 08:00u tot 11:00u.

VISUAL RADIO: live meekijken in de studio

Om dit programma nog beter te ervaren kan je live meekijken in de studio. Swing en dans mee met de DJ op The Sound of Luxury. Meerdere professionele camera’s streamen live HD-beeld naar jouw beeldscherm of smartphone. Kijk tijdens de uitzendtijden van dit programma online via de website of download onze gratis app voor iOS of Android.

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Marco

Rise & Shine Crew

Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday