Een veiling is deze dagen lastig te organiseren, maar Nate D. Sanders Auctions gaat een veiling vanaf vandaag online inzetten. Ben jij fan van het merk Apple? Dan moet je even opletten. Een uithangbord van Apple Computer Inc., dat is geproduceerd in 1978 (twee jaar na oprichting van Apple), gaat onder de hamer. Beginbod: $20.000,-.

Laten we vooropstellen dat alles wat Apple ooit gemaakt heeft, in het verleden al meerdere miljoenen heeft opgebracht op een veiling. Denk hierbij aan de eerste Apple computer – de Apple-1 machine – die werd verkocht voor $458.711,-. Ook een handleiding van de Apple-1 is toen over de toonbank geslagen met de hamer van de veilingmeester voor $12.296,-.

Even terug naar het bord, want die gaat dus onder de hamer bij de veiling, dat tot 28 maart duurt. Het bekende logo van de appel met een hap eruit was toen ook al kenmerkend voor het merk. Gevuld met regenboogkleuren pronkt het logo op het bord van 150cm bij 120cm. Het bord vertoont wat gebruikerssporen, namelijk wat vergeling rond de randen, maar voor de rest is deze in nieuwstaat.

De $20.000,- is een beginbod en daarom zijn de verwachtingen ook dat deze prijs nog verder op zal lopen.

Foto: Apple Insider

Laat een bericht achter