Als je er tenminste een half miljoen euro voor over hebt. En het überhaupt hebt… Want dat is de prijs die je moet betalen om met de feestdagen in het zonnige Miami de overgang naar het nieuwe decennium mee te maken, en de Jonas Brothers een kusje op de wang te kunnen geven én ze gelukkig nieuwjaar te wensen.

We geven toe; het is een goeie band en wij zijn blij dat ze terug zijn. Hun bijdrage hoor je dagelijks op VIB Radio natuurlijk, maar het is een duur gegeven om naast ze te staan dit jaar met oud en nieuw. Maar mocht je het er voor over hebben, dan is Fontainbleau Miami Beach dé plek om naartoe te gaan volgende week. Het hotel biedt je een VIP-arrangement aan met veel luxe en dure cadeaus. En inderdaad, naast een concert van de Jonas Brothers, sta je dicht naast ze als het vuurwerk de lucht ingaat.

Ze noemen het de ”Ultimate VIP-package”. Je verblijft met maximaal tien personen op de accomodatie aan de oceaan en je krijgt toegang tot een Lamborghini Aventador Roadster en een Ferrari 488 Spider en geniet van luxe privé diners.

Uiteindelijk rol je vanuit alle luxe vanzelf richting oudejaarsavond en kun je zowat de Jonas Brothers aanraken tijdens het concert in het hotel. Niet alleen de Jonas Brothers zullen aanwezig zijn, maar ook Marshmello zal van de partij zijn en een plaatje ten gehore brengen.

Wil je er graag heen? Het ”Ultimate VIP-package” is te boeken vanaf $500.000,-, voor tien personen en je verblijft er vijf nachten.

Bron: Luxury Launches

Laat een bericht achter