Vorig jaar was Barack Obama in Nederland om te praten praten over zijn presidentschap van het machtigste land ter wereld; de Verenigde Staten. Voor een uurtje babbelen ontving de beste man €400.000,-. Dit, naast zijn pensioenregeling van minimaal 6 nullen per jaar, legt hem geen windeieren. Barack en zijn vrouw Michelle Obama hebben nu een leuk vakantieoptrekje gekocht op Martha’s VIneyard, een eiland ten oosten van New York.

Even kijken: het huis telt zeven slaapkamers, heeft een zwembad, een boothuis en het uitzicht is op de Atlantische Oceaan. De masterbedroom heeft een eigen stenen open haard en een privé zonnedek.

We pakken ook even wat cijfers erbij; door alle goedbetaalde speeches van Barack, zijn lucratieve pensioenregeling als oud-president en zijn boeken, maakt mr. Obama meer dan $40 miljoen waard. Maar!!! Michelle Obama schreef het boek ‘Becoming’, wat een best-seller is geworden wereldwijd. Hierdoor zijn de Obama’s naar schatting meer dan $135 miljoen waard. Nou, dan kan dit strandhutje van $15 miljoen er wel van af.

Foto’s: Photo News en New York Post

 

Laat een bericht achter