Het zou toch wat zijn; op vakantie gaan en betaald worden in plaats van geld uitgeven. Bijna té mooi om waar te zijn, maar het kan toch echt. Je werkplek: De Malediven!

We weten niet of je wel eens overwogen hebt om naar de Malediven te gaan? Dikke kans dat je bij het zien van de prijzen de website hebt afgesloten en toch weer naar dat lekkere All-Inclusive hotelletje aan een zonnig strandje ergens in Europa terecht bent gekomen. Want even een reality-check: twee personen buiten het hoogseizoen, 8 dagies €3.450,-. Leuk man.

Maar niet, dames en heren, als jij een goede verkoper bent. Een goede verkoper in boeken, welteverstaan. Want in 2018 begon ‘The Ultimate Library’ een pop-up store voor boeken op de Malediven. Dit bleek toch wel een serieuze business te zijn daar en daarom is er nu het idee om een nieuwe winkel te openen. Precies daarvoor zoeken ze dus een verkoper.

Wat mot ge kunnen? Goed de Engelse taal beheersen, verstand hebben van boeken en enigszins handig zijn met social media. Je wordt niet voor de leeuwen gegooid, maar je krijgt een interne opleiding van één maand. Lekker de hele dag in je zwembroek boeken verkopen. Solliciteren kan tot en met 1 september.

Foto’s: Unsplash
Bron: Barefootbookseller

Laat een bericht achter