Nu de maatregelen vanuit de overheid zijn verlengd tot en met 28 april, moeten we helaas nog wat langer thuiszitten met z’n allen. De hele dag op de bank hangen is natuurlijk het lekkerst als je een fijne pyjama of badjas aanhebt. Homeism biedt pyjama’s aan die wat duurder zijn, maar heerlijk zitten als je hele dagen op de bank of in bed doorbrengt.

Homeism is een merk, opgericht in New York, dat vooral gebruik maakt van lokale bedrijvigheid. Zo worden de stoffen gekleurd en genaaid in New York en ze maken dan ook uitsluitend loungewear. Dus nee, een spijkerbroekje is er niet te koop. Daar komt uiteraard de naam ‘Homeism’ natuurlijk ook vandaan; alles wat je graag in huis draagt.

De prijs: ja, dat is wel iets waarvan je even slikt, want een gemiddelde avondjurk of badjas ligt al snel rond de $1.000,- en zelfs soms iets hoger dan $2.000,-.

Het wordt aangeraden om je gewoon ’s ochtends aan te kleden en je ritme die je normaal hebt, zoveel mogelijk door te zetten. Maar met deze kledij is het heerlijk om dit af en toe een dagje niet te doen.

Bron: Homeism

Laat een bericht achter