Het is misschien nogal een magertjes huis voor iemand met een gigantisch salaris. Dr. Phil verdient namelijk met zijn televisiesessies een schamele $88 miljoen per jaar (!). Fijn voor hem natuurlijk, en daarom dat hij dit huis dan misschien ook te koop zet. Toch maar op zoek naar wellicht wat groters.

De villa, met een oppervlakte van 6.000 m2, is in zijn inrichting vooral een bijzonder stukje kunst. De bekendste psycholoog ter wereld heeft waarschijnlijk een voorliefde voor films van Tim Burton, want het gehele interieur is geïnspireerd op het werk van de regisseur. Zo zijn de trapleuningen van (nep)takken gemaakt en is het plafond geschilderd in een dambordstijl.

Het huis heeft 5 slaapkamers, 6 badkamers en met het lekkere weer in Beverly Hills is het zwembad buiten een aangename verkoeling.

Dat de psycholoog een trotst Texaan is, zien we terug een aantal kamers van het huis. Aan de muren pronken daar flink wat wapens. Van kleine handgeweren tot heuse grote machinegeweren. Erg leuk, maar dikke kans dat Dr. Phil de ijzeren beschermengelen meeneemt naar zijn nieuwe onderkomen.

Interesse? Zoals de titel al verklapt is de villa te koop voor $5,75 miljoen dollar (een goeie 5 miljoen euro).

Foto’s: Realtor

 

Laat een bericht achter