‘Een gat in de hand hebben.’ Ken je het spreekwoord? Onze handen zijn vanaf de geboorte een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Handen helpen ons bijvoorbeeld om iets aan te raken en te voelen. Of dagelijks de honderden stapels met bankbiljetten te tellen. Dat het slechts Monopoly-geld betreft is in dit geval minder relevant. Maar we gebruiken onze handen ook om te communiceren: van de bekende ‘thumbs up’ tot gebarentaal. En dagelijks schudden we handen van mensen die we ontmoeten. Vooral bij nieuwe contacten maar zeker ook bij oude relaties. Kortom, onze handen worden dagelijks veel gebruikt en zijn vooral ontzettend handig.

Handlezen
Voor ons zijn onze handen voornamelijk erg handig. Voor een handlezer zijn handen vooral erg interessant. Want handen vertellen blijkbaar alles over het verleden!? Of is het hocus pocus? Illusie? Trucage? Cold-reading? Handlezen (chiromantie) wordt al honderden jaren over de hele wereld door veel mensen beoefend. Er wordt aangenomen dat handlijnkunde dateert van in de tijd van de Indiase Hindoe-astrologie en de Roma (zigeuner) toekomstvoorspellers. Het doel is om iets over iemands karakter of toekomst te kunnen leren door de handpalm te bestuderen. Stel je nu eens voor dat er iemand is die alles kan vertellen over jóuw verleden. Ja, zelfs over die vervelende buurman die over de schutting gluurt in de zomer. Of dat je recent te hard hebt gereden en er een bekeuring op de deurmat is gevallen. Stiekem zijn wij allemaal geïnteresseerd in de toekomst. Wat staat ons te wachten? Maar het verleden is wellicht net zo bijzonder. Helemaal als iemand met 80% nauwkeurigheid jouw verleden weet te benoemen door enkel en alleen jouw hand te ‘lezen’. Huh, dat kan toch helemaal niet? Hocus pocus van de bovenste plank!? Wij gaan de uitdaging met jou aan!

Professor Drabb
De bekendste handlezer van Nederland is Professor Drabb. Traditionele handlezers lezen het karakter aan de hand van lijnen die zij kunnen zien. Dat doet Professor Drabb niet. Hij is een handlezer nieuwe stijl en van uitzonderlijke klasse. Hij zal niet de toekomst voorspellen, maar leest na jouw hand vast te hebben gehouden jouw verleden. Hij vertelt iets over thuis, familie, carrière en over relaties, exen en seks. Een krachtig optreden met verbazingwekkende resultaten waar iedereen nog lang over zal napraten. Niet voor niets is Professor Drabb vier keer houder van het wereldrecord handlezen. Professor Drabb kreeg bij de laatste poging gemiddeld een 7.9 voor zijn optredens en hiermee is 79 procent van wat hij zegt waar. En Professor Drabb komt op zaterdag 7 december naar de studio van VIB Radio om handen te lezen!

Durf jij jouw hand uit te steken?

VIB Radio geeft 2 luisteraars de unieke kans om live op VIB Radio zijn of haar hand te laten lezen. Noteer zaterdag 7 december (12:00u-14:00u) alvast in de agenda en geef jezelf op! Laat een reactie achter op onze Facebook pagina of stuur een e-mail naar info@vibradio.nl. Op vrijdag 6 december worden 2 luisteraars geselecteerd die zaterdag 7 december naar de studio in Duiven mogen komen. Professor Drabb zal live op de radio de handen lezen en álles vertellen over jouw verleden. Durf je het aan?

Laat een bericht achter