Tv is toch een dingetje. Net als je mobiel of auto; de volgende moet mooier, groter en moet meer kunnen. Hebben wij toch even iets leuks voor je! Sony komt met een mega-tv die je vrienden en familie niet snel gaan overtreffen. Sony brengt namelijk de Crystal LED 16K tv uit.

Het stukje nuttige decoratie voor in de woonkamer is maar liefst 790-inch, met een resolutie van 16K. Is dat scherp? Ja, dat is scherp. En hoe krijgen ze dat zo scherp? Sony brengt de tv uit in speciale LED-panelen van ieder 360×360 pixels. Dat betekend eigenlijk dat je tv opgebouwd kan worden in grootte. Het kleinste model komt dan ook uit met 18 panelen. Maar voor de echte Netflix- en Disney+liefhebbers, met uiteraard een grote woon- of slaapkamer, kun je dit opbouwen tot 576 panelen.

Indien alles in jouw huis geschikt is om de tv te voorzien op maximale grootte van een mooi plekje, dan moet je portemonnee ook geschikt zijn. Het volledige formaat van 790-inch kost je een slordige $5 miljoen. En daarna maar hopen dat Netflix niet wéér haar abonnementskosten verhoogd.

Foto: Robbreport

Laat een bericht achter