Met geld kun je leuke dingen kopen. Zo ook de Britse miljonair Jody Sanders. Hij kocht van zijn verdiende centen een leuke Rolls-Royce van, pak ‘m beet, €300.000,00. Maar om ‘m dan in een tabakswinkel te parkeren is ook heel erg zonde.

Wat doe je als je een Rolls-Royce hebt en twee bikinidames meeneemt in je waggie? Juist, stoer doen! Jody Sanders bewijst maar weer eens te meer dat je met geld geen talent kan kopen. Hij verloor zondagavond de controle of zijn Rolls-Royce en reed een tabakswinkel in.

De eigenaar zei dat ze al eerder langs de winkel kwamen rijden en dat de muziek hard stond te blazen en de dames uitgebreid in de auto selfies zaten te maken.

Op de camerabeelden is goed te zien dat de Rolls-Royce met een redelijke vaart achteruit de zaak binnenkomt vallen. De dames worden verrast door het glas en de pui, waarbij wij denken dat ze toch na deze ervaring liever via de deur weer naar binnenkomen. Na het incident nemen ze direct de benen, vermoedelijk omdat er drank in het spel is.

De politie trof enkel een lege auto aan en is nog steeds op zoek naar Sanders. Hij is tot op heden nog niet gevonden, maar dit kan nooit lang meer duren.

Bron en foto’s: The Sun

Laat een bericht achter