In een tijd waar influencers een aardig zakcentje verdienen, brengen ze de gekochte materialen van deze centen dan ook veelvuldig in beeld. Zo ook de Duitse ontwerper Phillipp Klein. Alleen is autofabrikant Ferrari hier niet zo heel blij mee. Maar waarom dan?

Ferrari heeft de designer Phillipp Plein in een brandbrief gesommeerd om de afbeeldingen op zijn Instagram te verwijderen waar de auto’s van de Italiaanse fabrikant op staan. Zij citeert dat zijn Instagram-account is ”als één die de reputatie van Ferrari als merk aantast”. En zie hieronder waarom.

Plein reageert: ”Ik kan zelfs niet onder woorden brengen hoe teleurgesteld en walgend ik ben over deze oneerlijke en totaal ongepaste claim tegen mij persoonlijk. Uiteraard houd ik van auto’s en VOORAL FERRARI!!!”.

Plein heeft 48 uur de tijd gekregen van Ferrari om de aanstootgevende afbeeldingen van zijn Instagram te verwijderen. Phillipje reageerde echter op zijn eigen manier. In plaats van de foto’s te verwijderen, zou hij de ontvangen brief posten samen met een gefotoshopt beeld van de baas van Ferrari Louis Camilleri als clown.

Overigens heeft Plein wel zijn dure sneakers en bikinimodellen naast zijn eigen Rolls-Royce en Lamborghini URUS geplaatst om een ”juridisch drama” te voorkomen bij Ferrari.

Bron:Luxuo

Laat een bericht achter