Je verjaardag is toch altijd een mooie peiler om te checken of je geliefde nog van je houdt. En dat is bij Cristiano Ronaldo ook het geval. Zij houdt echt wel van hem. Hij krijgt namelijk de krachtigste V12-SUV die er bestaat cadeau van haar. Of zal ze dat met zijn creditcard gekocht hebben?

Ach, wat maakt het ook uit. Met een slordige 200 miljoen volgers en daarom een extra inkomen via social media wat nog hoger ligt dan zijn 31 miljoen salaris per jaar bij Juventus, dan kan dit krachtige beestje er wel vanaf. Wat lief van haar!

We praten hier over een 6,3-liter V12, die we ook tegenkomen in een Mercedes S600 L, met een kracht ter waarde van 530 paarden. Dat is hoe het blok richting de ingenieurs van Brabus gaat. Met wat aanpassingen hier en daar, zorgt de fabrikant er daar voor dat de SUV binnen 3,8 seconden van 0-100 km/u gaat, met een topsnelheid van 280 km/u.

Brabus komt met enkel 10 exemplaren van deze dikke bak op de markt en Cristiano Ronaldo siert er dus met één daarvan. De nieuwprijs van deze auto ligt op minimaal €605.000. Dat is toch al snel een weekje voetballen voor Ronaldo.

Meer foto’s onder video.

 

Foto’s: Brabus

Laat een bericht achter