Misschien heb je er al wel eens over gedroomd: je eigen whisky op de markt. Jouw smaak, jouw naam die op het label pronkt. Je goede vriend Johnnie Walker maakt dit nu mogelijk met de Johnnie Walker My Edition.

De vakkundigheid van Johnnie Walker wordt ingezet om jouw favoriete smaak whisky in een fles te stoppen en om het compleet te maken sturen ze je dit nog eens toe met je eigen naam op de fles. Beter wordt het toch niet?

Johnnie Walker haalt de beste whisky’s uit de beste streken. Van de oevers van Islay, waar distilleerderijen zoals Caol Ila en Lagavulin rokerige, veenachtige smaken produceren naar de glooiende heuvels van Speyside en de Cardhu-distilleerderij die rijke, fruitige tonen geeft. Al deze whisky’s zijn gerijpt in eiken vaten voordat ze worden afgeleverd bij de experts van Johnnie Walker om te voldoen aan jouw persoonlijke smaak.

Je eigen My Edition wordt zorgvuldig verwerkt met deze verschillende whisky’s om te voldoen aan jouw unieke smaak. Eenmaal bewerkt tot je eigen whisky, wordt jouw eigen label ontworpen voor op de fles.

 

 

Hoe werkt het dan?

Met de ‘Bespoke Blend Tool’, oftewel; de op maat gemaakte smaakmixer online. Deze tool helpt jou om je eigen smaak vorm te geven op de site door middel van je voorkeuren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een unieke link die toegang biedt tot het platform. Hier tref je een reeks services die jouw My Edition tot in details bewerkt.

Natuurlijk moet je visueel natuurlijk ook tegen al je matties kunnen opscheppen dat je een eigen Johnnie Walker-whisky hebt. Daarom helpen de designers van Johnnie Walker jou met een eigen label. Niet alleen je eigen naam kan erop, maar ook een boodschap, een verhaal, een slogan of enig ander voorkeur dat jij graag ziet verschijnen op de fles.

Is dat alles?

Nee, zeker niet! Met de beste technologie dat bestaat wordt er naar wens nog een iets in jouw eigen iconische fles gegraveerd. Denk hierbij aan je initialen, een logo of een levensmotto.

Is dat alles?

Nee, nog niet. Want de fles gaat natuurlijk niet zomaar in een doodnormale kist op transport. Dit moet natuurlijk in een mooie, gepersonaliseerde presentatiebox. Let wel op; want deze optie komt in gelimiteerde oplagen. Johnnie Walker werkt ook hiervoor samen met de beste designers ter wereld.

Is dit dan alles?

Ja.

Wacht niet langer en maak hier je eigen Johnnie Walker My Edition whiskey:  https://www.indiegogo.com/projects/johnnie-walker-my-edition#/

Laat een bericht achter