Normaal alleen bereikbaar voor de rijke der aarde. En we gaan het niet ontkennen. Deze ook. Maar het blijft leuk om te kijken naar spullen die we doorgaans niet kunnen betalen. Vooral de prijs is interessant om te weten. Want vraag jij je het soms niet af; hoe duur is nou eigenlijk een helikopter?

Vooropgesteld dat er geen vaste prijs is voor een helikopter. Het verschilt van een paar ton, tot meer dan €10 miljoen. De echte diamantjes, of de nieuwe, is enkel prijs op aanvraag.

Maar er is daadwerkelijk een grote tweedehands markt voor helikopters en privéjets. En zo ook deze Augusta AW 139 uit 2012. Dit artikel is een typisch gevalletje van: Kijken, kijken, niet kunnen kopen.

Deze tweedehandse schoonheid uit 2012 biedt plek aan zeven personen (inclusief de vliegmeneer) en heeft een bereik van 1.000 km. Geproduceerd in de thuisstad van Augusta, Finmeccanica, Italië.

Onder de lederen stoelen bevinden uw voeten zich tijdens de vlucht in heerlijk hoogpolig tapijt en er is airco! Dingen zoals een tv, entertainmentsysteem etc. is doorgaans niet echt een standaard in helikopters. Het is vooral een praktisch apparaat om snel van A naar B te komen.

Kopen? Hij staat in Sint Petersburg voor €8,8 miljoen.

Bron: James Edition

Laat een bericht achter