Decemberkalenders zijn altijd leuk. Elke dag mag je een vakje openmaken en dan zit er iets lekkers of een klein cadeautje achter de klepjes. Tiffany & Co heeft dit jaar een hele luxe kalender. De kalender is gevuld met allemaal sieraden. Bij elkaar zijn ze meer dan €100.000,00 waard!

Vandaag heeft Tiffany & Co de nieuwe advent calendar gepresenteerd en komt met een kalender op de markt zoals niet velen die maken. De kalender is namelijk volgestopt met sieraden van ondermeer goud, diamant en platinum.

Als je er één koopt, komen ze ‘m persoonlijk afgeven en dan mag de maand december snel aanbreken. Onder de juwelen bevindt zich een 18-karaats roségouden armband, een 18-karaats roségouden sleutelhanger en een zilveren mondharmonica. Wij kunnen geen mondharmonica bespelen, maar we willen ‘m wel hebben! De prijzen van de cadeautjes liggen tussen de €100,- en €13.000,-.

Beetje klote alleen dat Tiffany & Co er maar vier maakt. Afleveren doen ze trouwens ook alleen binnen Groot-Brittanië en de Brexit maakt dit soort dingen niet veel makkelijker. We kunnen wel janken.

Foto: Hello Magazine

 

Laat een bericht achter