Jeffrey Sanders

Achtergrond

Als entertainer in hart en nieren wil Jeffrey niets anders doen dan mensen laten lachen en laten genieten. Al sinds de kleuterschool wist Jeffrey dat hij “later op het podium zou staan” als zanger, liedjesschrijver, presentator en als (stem)acteur.

www.jeffreysanders.nl

JEFFREY OP SOCIALE MEDIA

Aldus Jeffrey...

“Door de jaren heen heb ik veel podiumervaring opgedaan; al in mijn kinderjaren deed ik er alles aan om de beste rollen in de schoolmusicals en toneeluitvoeringen te bemachtigen. Ik heb het geluk gehad om al op jonge leeftijd in een paar grote musicalproducties van Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende, te mogen zingen en acteren. Onder meer in de musicals ‘Beauty and the beast’ en ‘Ciske de Rat’. Daarna werd ik gevraagd om een aantal Disney-films in te spreken en deed ik voice-over werk voor jingles en computergames. Ook later op het voortgezet onderwijs was ik erg actief tijdens de drama- en toneellessen en dit resulteerde in acteerwerk bij televisieseries. Ik heb ontzettend veel geleerd bij de televisieserie ‘Vrijland’ waar ik een hoofdrol mocht vertolken en ik had een bijrol in ‘De co-assistent’. Daarnaast speelde ik in verschillende commercials en werkte ik als model.
 
 
Naast de liefde voor acteren groeide ook mijn liefde voor muziek en ik besloot mijn eigen liedjes te gaan schrijven. Dit zijn ballads met mooie teksten maar ook vrolijke kinderliedjes. Dat laatste zorgde ervoor dat ik na mijn studie terecht kwam in de wereld van animatie en entertainment bij grote campings, resorts en vakantieparken. Ik heb gewerkt in Nederland maar ook op Cyprus en de Canarische Eilanden. Dat werk heeft mij enorm veel gebracht! Kinderen zijn goudeerlijk en kunnen op hun eigen wijze soms ook keihard zijn en voor werken in het buitenland moet je flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Een goede leerschool.
 
 
In 2019 deed ik mee aan een talentenjacht van ‘De Toppers’ en ik kan met trots vermelden dat ik won. Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger daagden mij uit om op te treden op het festivalterrein bij ‘De Toppers In Concert’ in 2020. Een fantastische en erg leerzame ervaring. Kort daarna gebeurde er iets ontzettend verdrietigs: mijn moeder overleed plotseling. Omgaan met dit vreselijke verlies in combinatie met mijn positieve karakter heeft mij gevormd tot wat ik nu ben. Naast dat ik die altijd vrolijke gangmaker ben kan ik nog meer mijn gevoel laten spreken in mijn zang en acteerspel en ik kan mij enorm goed inleven in een ander.
 
Entertainen is mijn grootste passie en ik vind het tijd dat de hele wereld mij leert kennen. Ik ben Jeffrey Sanders en je kunt mij boeken als entertainer, zanger, presentator en (stem)acteur. Ik maak écht werk van jouw productie, of het nu gaat om theater, televisie, een commercial of een feest. Let’s connect & let me entertain you!”
 
Rate it

VIB-memberWinnaar

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday