De meeste mannen nemen een vrouw mee naar een kroegje om wat te drinken, een bioscoopje of gaan ergens een hapje eten als ze op date gaan. Maar…het kan ook gekker! Een miljardair in Japan is op zoek naar een date die met hem meewilt naar de maan.

Met meer geld in de pocket is een hapje eten niet meer bijzonder. Je wilt indruk maken. In Japan probeert miljardair Yusaku Maezawa indruk te maken om zijn date mee te nemen naar de maan. Alleen het probleem; hij moet nog een date zien te vinden.

“Ik wil een ‘levenspartner’ vinden. Met die toekomstige partner van mij wil ik onze liefde en wereldvrede vanuit de ruimte schreeuwen,” schreef Maezawa op een website voor het project. De 44-jarige gaat zijn reis rond de maan in 2023 beginnen als de eerste privépassagier met het SpaceX-programma van Elon Musk.

Ben jij 20 jaar en ouder? Dan kun jij je online aanmelden en als hij jou geschikt vindt, dan wordt je uitgenodigd voor een evenement dat zal plaatsvinden in Elons Big Falcon Rocket.

Je moet een ‘heldere persoonlijkheid’ hebben en natuurlijk wel een beetje interesse hebben om richting de maan te gaan. O, ja! Voordat we het vergeten te melden; je komt ook op tv, want Yusaku beloofd dat je een realityster gaat worden.

De aanmeldingen zijn inmiddels al gesloten. Volgend stap is dat Yusaku eerst een beetje ‘gewoon’ daten en daarna maakt Yusaku bekend wie zijn geliefde is die mee mag naar de maan. En als dit experiment slaagt, dan zijn Yusaku en zijn toekomstige vrouw de eerste particulieren die privé naar de maan reizen.

Dus wens jij je ex naar de maan? Geef haar de volgende ronde op!

Foto’s: SpaceX 

Laat een bericht achter