Zoals de titel doet vermoeden is het een echte raceliefhebber die zijn kentekenplaat met ‘F1′ op z’n bolide laat schitteren. En het is uiteraard ook geen goedkope aanschaf en nee, hij zit ook niet op een Volkswagen Golf uit 1997. Wat de titel ook al laat raden – er rijdt al iemand mee rond, dus jij komt niet meer in aanmerking.

Als je natuurlijk al het geld had, want het is een dure aangelegenheid. Degene die hier als eerste bij was, is Afzal Kahn. In 2008 liet hij het nummerbord op zijn McLaren Mercedes SLR schroeven. De prijs: 375.000 pond. En dat is voor de kentekenplaat, want de aanschaf van de McLaren lag lager.

Het voordeel is dat hij ‘m mee kan nemen naar een volgende auto. Zo gezegd, zo gedaan. Na twee jaar ging de eer uit naar zijn Bugatti Veyron. Een jaloerse medebewoner in Groot-Britannië bood de beste man zelfs 5 miljoen pond. Helaas, pindakaas. Kahn is te gesteld op zijn ‘F1’-kentekenplaat en geef ‘m eens ongelijk. Tot op de dag van vandaag pronkt het bijzondere nummerbordje nog op zijn Bugatti.

Bron en foto: RacingNews365

Laat een bericht achter