Dit is vooral een bericht voor degene die op zoek is naar een unieke auto, de Lamborghini of Ferrari maar ‘zo gewoontjes’ vindt en ook nog eens een fan is van Batman. Dat laatste hoeft trouwens niet, want hier op de redactie is niet iedereen fan van de rijke stinkerd in z’n vleermuispak, maar ze pakken wel zo de sleutels aan van deze sportwagen.

Is het wel een sportwagen? De auto heeft een 5.0-liter motor en heeft 502 pk. Verder is hij gepantserd en heeft weer niet de ideale aerodynamische lijnen. Ook is hij niet echt luxe van binnen, maar staat wel weer hoog op de poten en kan wel wat terrein aan. Laten we zeggen; het is typisch een Batmobile.

Naast gewoon rijden, heeft ‘ie nog wel wat meer te bieden. Het stuur kan eraf, de ramen zijn gepantserd en er zitten sportstoelen in. Verder is er wat sfeerverlichting aangebracht en luister je je muziek via AUX of USB. Ook zit er een navigatie in, want boeven zoeken gaat soms makkelijker als je een adres hebt waar je zo heenrijdt.

Een echte krachtpatser op wielen en dat voor een redelijk schappelijke prijs. Je moet het wel hebben, maar je bent voor €770.000,00 klaar.

Foto’s: FHM

Laat een bericht achter