In tijden waar we als bevolking zo’n beetje dichtslibben van de fastfood, de kinders liever gamen en op de smartphone zitten dan buitenspelen, komt Segway nu met de S-Pod om daar nog eens een schepje bovenop te doen. De S-Pod is namelijk een futuristische rolstoel om de mensheid nog een stukje luier te maken dan we al zijn.

Sinds 2008 is het legaal om met het zelfbalancerende vervoersmiddel jezelf voort te bewegen over de weg. Als toerist in Amsterdam hoor je er niet meer bij als je niet met je squad een Segway huurt om alles te bezichtigen. En dat vraagt natuurlijk ook om doorontwikkeling en nieuwe concepten. Daarom komt Segway nu met de S-Pod. De ‘gewone’ Segway was natuurlijk niet voor luie mensen; je moet tenslotte nog steeds zelf rechtop staan. Ongehoord.

Of het er heel sierlijk uitziet, dat weten we niet. Ook denken we dat het een valide persoon als zijnde invalide over kan komen. Maar, we zijn eerlijk, de S-Pod knalt met 40 km/u met jou in het zadel door de straten heen. Dat vinden we dan weer een interessant gegeven.

Het is nog een concept, óf en wanneer de S-Pod beschikbaar is, kunnen we nu nog niet zeggen. Ook is het geen echte vervanger van de rolstoel. Het is echt voor de luie samenleving ontwikkelt. Wij verwachten verkooprecords.

Foto: Segway

Laat een bericht achter