Het coronavirus zorgt er helaas voor dat we met z’n allen meer thuis zitten dan we willen. Het werk wordt vanuit huis gedaan, de kinderen zitten thuis en tot overmaat van ramp wordt daardoor ook nog eens de beeldkwaliteit van Netflix iets teruggeschroefd. Wij hebben de ideale oplossing; ga eens lekker puzzelen. En is 1.000 stukjes voor 10 euro bij de Bart Smit van een vaas met bloemen te saai? Probeer er eens eentje van Stave Puzzles.

De puzzel is 40,5 x 16,5 cm groot en bestaat uit 800 stukjes. Alle stukjes zijn met de hand gezaagd uit kersenhout en met de hand geschilderd. Er zijn er vijftig gemaakt en geloof het of niet; ze vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Is dit gewoon een standaard legpuzzel? Nee, zeker niet. Gevormd door vijf verwarrende puzzellagen, zal de steen je versteld doen staan met uitwisselbare stukjes. Alleen door elke laag zorgvuldig in elkaar te puzzelen, kan de ridder het zwaard verwijderen.

Het enige probleem op dit moment: de levertijd kan oplopen tot 8 weken. Nu hopen we natuurlijk met z’n allen dat we voor die tijd allang weer aan ons normale dagelijkse leven zijn begonnen, maar dan ligt ie lekker op de plank voor de zomervakantie.

Bron: Stave Puzzles

 

 

Laat een bericht achter