Visual Radio

De Avondshow

Met Wijbrand en Frans

Achtergrond
share close

Omdat het ook anders kan!? Elke vrijdagavond van 18:00u tot 20:00u luister én kijk je naar De Avondshow met Wijbrand van der Sande en Frans de Zwart.

De Avondshow met Wijbrand en Frans

“We zetten een Avondshow neer op de manier zoals we dat altijd doen en gedaan hebben”, vertelt Wijbrand van der Sande. “Vol items die actueel zijn in het zendgebied en natuurlijk de bekende spelletjes, muziek en andere onderwerpen waarmee we de luisteraars aan ons weten te binden.”

“We hebben er elke week enorm veel zin in”, vult Frans de Zwart enthousiast aan. “De klik die Wijbrand en ik hebben is echt bijzonder. Dat maakt het een snel, adrem en onderhoudend radioprogramma wat helemaal van deze tijd is. Wijbrand regelt de techniek en is de aangever. Ik voel mij als een vis in het water in mijn rol als de sidekick. Dat werkt heel goed tussen ons twee.”

De Avondshow met Wijbrand en Frans hoor je iedere vrijdagavond van 18:00u tot 20:00u.

VISUAL RADIO: live meekijken in de studio

Om dit programma nog beter te ervaren kan je live meekijken in de studio. Swing en dans mee met de DJ op The Sound of Luxury. Meerdere professionele camera’s streamen live HD-beeld naar jouw beeldscherm of smartphone. Kijk tijdens de uitzendtijden van dit programma online via de website of download onze gratis app voor iOS of Android.

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Wijbrand en Frans

De Avondshow Crew

Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday