Jonge ondernemers Joshua Kaats en Sven Jansen uit Velddriel hebben een behoorlijke klotedag gehad gisteren. Ze hadden een Lamborghini gekocht en toen ze deze wilde wegbrengen voor een wrapbeurtje, reed er op dat moment een cementwagen tegenaan. Of ja, overheen eigenlijk.

Na veel en hard werken hadden de twee ondernemers zichzelf getrakteerd op twee auto’s. De één een Ferrari en de ander een Lamborghini. Gloednieuw en nog geen fatsoenlijk stukje asfalt aangeraakt.

De Lamborghini zou eigenlijk op weg gaan naar een wrap-bedrijf, om ‘m een persoonlijke touch te geven. Echter gebeurde het ongeluk, nét voordat de auto daarheen gebracht zou worden. Een chauffeur van een cementwagen zag de lage sportwagen over het hoofd en reed hier in z’n achteruit per ongeluk tegenaan. Waarde van de auto: €200.000,-.

Het ergste van het hele verhaal: de chauffeur had in het begin niet eens in de gaten dat hij tegen de Lamborghini aan zat en reed er nog eens verder overheen.

De schade wordt hoogstwaarschijnlijk verzekerd, aangezien de fout lag bij de chauffeur van de cementwagen. De jongens zelf zijn erg geschrokken, maar willen sowieso een nieuwe Lamborghini kopen als ze zijn bijgekomen van de schrik. En ach, ze hebben de nieuwe Ferrari nog.

Foto: Joshua Kaats

Laat een bericht achter