Oké, dikke kans dat jij en ik dit niet kunnen betalen. Toch willen we dit optrekje even met je delen, want het is een bijzonder mooi huis, met een aantal leuke, sportieve voorzieningen.

Hiervoor moeten we naar Aerdenhout, naar de Benteveldsweg 142. Daar staat dit prachtige landhuis uit 1923, met maar liefst 37 kamers. Het landhuis is al een aantal jaartjes oud, door de renovatie die heeft plaatsgevonden in 2006 en 2007, bevindt naar eigen zeggen ‘Klein Bentveld zich thans in een glorieuze staat van onderhoud’. Niks aan gelogen.

Naast modern-klassiek ingerichte kamers, meerdere keukens en badkamers, hebben alle stenen vloeren een vloerverwarming. Het totale woonoppervlakte van het landgoed bedraagt 973,9 m2. Dat is dan alleen het huis. Met alle optrekken erbij kom je uit op 1.580 m2.

Wat is er nog meer? Voor de sportievelingen is er vermaak in de fitnessruimte, een buitenzwembad, een hockeyveld en een tennisveld. Tevens is de tuin zelf nog groot genoeg om een goed potje te kunnen voetballen.

Wil je eigenaar worden van dit bijzondere landgoed? Het is momenteel het duurste huis dat te koop staat in Nederland voor de prijs van: €15.750.000,00.

Bron: Funda

Laat een bericht achter