We wisten al dat YouTuber Enzo Knol een mooie Lamborghini Urus verkoos boven zijn Jeep Grand Cherokee. Nu gaat de populaire Jorik Scholten, oftewel Lil’ Kleine, met zijn ‘oude’ auto naar de garage om deze om te ruilen voor de dikke Lambo.

De nieuwprijs in Nederland voor de Lamborghini Urus is een dikke €275.000,00. De auto van Lil’ Kleine zal waarschijnlijk een goeie €50.000,00 duurder zijn, gezien de opties die de auto heeft omdat dit de demo-auto was voor Lamborghini Leusden. Met de 4.0 liter V8 Twin Turbo die 650 pk en 805 Nm koppel heeft, kun je de gehele familie binnen 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u bewegen.

Een snelle familiewagen dus. De auto die Lil’ Kleine heeft ingeruild hiertegen, was ook niet een Lil’ Lullig, want dat was een Mercedes G63 AMG (nieuwwaarde toen: €242.000,00).

Lil’ Kleine liet al eerder doorschemeren schik te hebben met de knalgele Urus, maar had misschien nog lichte twijfel gezien het feit dat hij er verder niets over losliet. Toch heeft het mannenbrein zijn werk gedaan en Jorik tot de keus laten komen deze auto aan te schaffen.

En o, ja! We hopen dat Lil’ Kleine het bij dit stilstaan showen van het geluid houdt en niet na het nuttigen van dit biertje achter het stuur stapt.

Laat een bericht achter