Voor ons voelt het een beetje alsof Messi en Ronaldo in één team gaan voetballen. Of Lewis Hamilton en Max Verstappen allebei in hetzelfde team racen. Of dat Barbie en Patricia Paay allebei tegelijk van de brug afspringen. Enfin, ons punt is duidelijk: het beste van het beste dat samenkomt.

Hennessy viert zijn meest luxueuze cognacmix, de Paradis Impérial, samen met Louis Vuitton. Ze komen met een speciaal ontworpen koffer en kristallen karafset op de markt: The Paradis Impérial Trunk. Maar wat is het precies?

Nou, het is eigenlijk een uit de kluiten gewassen trolley waar je drinken in kan bewaren. Je kunt het bestellen met wat luxe serveergereedschap. Prijs van de Trunk: $273.000,00.

Ontwerper Arik Levy heeft een nieuw, kristallen karaf ontwikkelt voor je drank, met een inhoud van 750 ml en kost nog eens $3.000,00 als je er één extra wilt. Louis Vuitton vult het geheel nog even aan met een Nomad koffer die je optioneel voor $84.000,00 erbij kan bestellen.

Eenmaal geopend heb je je eigen mini-bar, compleet met vier magnum-formaat kristallen karaffen, gevuld met de exclusieve cognac Paradis Imperial van Hennessy. Leuk feitje over de cognac: het heeft meer dan een eeuw gerijpt in één van de oudste Franse eiken vaten van de wereld.

Je kunt de drank nuttigen met 18 man, want zoveel is er beschikbaar bij aanschaf van de koffer. Maar wij zijn voor dat geld redelijk egoïstisch en adviseren we jou dit lekker alleen te nuttigen, al dan niet met je partner.

Leuk. Kopen? Dat kan hier.

Foto’s: Man of Many

Laat een bericht achter