Om een steentje bij te dragen aan de financiële boost die nodig is voor het onderzoek en de bestrijding van het coronavirus, komen er vele goeie, leuke en bijzondere ideeën naar voren. Veel wereldsterren maken zichzelf hierdoor ‘bereikbaar’. Je kunt nu via een veiling bijvoorbeeld bieden op een date met DJ Khaled of lunchen met de Kardashians.

Het heet de All In Challenge en hiermee proberen beroemdheden geld op te halen. Zo kun je samen met DJ Khaled in Miami op jetski’s rondknallen en daarna ga je een hapje eten in zijn favoriete restaurant. Ook je reis en verblijf zit erbij in.

Droom je er altijd al van om in een Hollywoodfilm te spelen en samen op het witte doek te zien te zijn met grote wereldsterren? Dat kan, want Martin Scorsese stelt een bijrol in zijn nieuwste film met Leonardo DiCaprio en Robert DeNiro.

Liever rustig een hapje eten met Kim en haar gezusters Kardashian? Of ja, rustig. Het stokbrood zal ongetwijfeld over de tafel vliegen van de één naar de andere kant, maar dan zit jíj eerste rang. Heerlijk.

Voor de sportievelingen onder ons kun je een potje gaan golfen met Bill Murray en Justin Timberlake.

Niet alleen een dagje met wereldsterren is te winnen, maar je kunt bijvoorbeeld ook bieden op de jurk die Gwyneth Paltrow droeg van Calvin Klein op de Oscars in 2000. Huidige bieding op moment van schrijven: $7.250,-

Het enige is wel dat je aardig wat geld mee moet nemen, want de hoogste bieder gaat er met de hoofdprijs vandoor en vele biedingen gaan in de tonnen. En geloof ons, je concurrentie zal stevig zijn. Bij sommige biedingen is veel geluk al voldoende, want je kunt ‘entries’ kopen en werken als een soort loting. Maar goed, met een tientje kom je er niet.

De actie met al deze wereldsterren heeft inmiddels al meer dan 23 miljoen dollar opgebracht.

Foto: Golf Oklahoma

Laat een bericht achter